Hvis du vurderer en plan for solenergi for hjemmet eller virksomheten din, må du være godt informert. Fortsett å lese for å finne ut hvordan du kan spare penger og påvirke miljøet positivt. Solenergi er et nybegynnerfag for mange, så denne artikkelen skal vise seg ganske informativ.

Hvis du tenker på å bruke solenergi i hjemmet ditt, må du vurdere hvor mye direkte sollys hjemmet ditt faktisk er utsatt for. For at solenergi skal være verdt det, bør taket ditt ha full soleksponering minst 6 timer hver dag. Du bør også være forsiktig med alle områder av taket ditt dekket av skygge.

Solenergisystemet ditt må til enhver tid utsettes for solen. De fleste huseiere har solcellepanelene installert på taket, men du kan også ha noen paneler installert på plenen foran. Ikke nøl med å kutte noen trær for å unngå skygger og ha en profesjonell hjelp til å bestemme det beste stedet for panelene dine.

Så langt som fotovolaiske paneler går, finnes det to typer. Polykrystallinske paneler er de rimeligste, men de fungerer ikke så bra som monokrystallinske paneler. Invester i det beste systemet du har råd til.

Finn ut om din lokale energileverandør tilbyr tilbakeføringsprogrammer for målere. Når du har et solenergisystem, bør du vurdere å bli med i et av disse programmene, slik at du kan selge energien du produserer til hovednettet og trekke samme mengde energi i stedet for å kjøpe et dyrt batterisystem for å lagre strømmen din.

Hvis du eier et basseng, bør du vurdere å bruke et solvannsoppvarmingssystem for å holde det varmt i de kjøligere månedene. Solvarme er mye billigere enn elektrisk eller til og med gassoppvarming, og det er relativt enkelt å installere. Bare det første året kan du spare omtrent tretti prosent på kostnadene ved oppvarming av svømmebassenget med strøm.

Vit hvordan lys blandes med trærne rundt eiendommen din. Du tror kanskje at du har det perfekte stedet for et solcellepanel, men se det hele dagen. Solen som kommer inn fra forskjellige vinkler kan føre til overraskende skygger fra trær og løvverk. Dette vil påvirke solproduksjonen din.

Som forretningsentreprenør vil du at folk skal se på virksomheten din i best mulig lys. En måte å vise kundene og potensielle kunder at du gjør din del for å være miljøvennlig er ved å velge å drive virksomheten med solenergi. Dette vil bidra til å appellere til dem som er samvittighetsfulle om jorden.

Solcellepaneler er ikke veldig enkle å installere, så du bør ansette en profesjonell for å få jobben gjort. Selv om du vil spare litt penger ved å prøve å gjøre det på egen hånd, vil du ikke at ting skal være mindre enn perfekt. Du vil sannsynligvis ende opp med å betale noen for å komme ut og fikse rotet du laget.

Hva synes du om å bruke solenergi i hjemmet eller bedriften din nå? Hvis du vet hva du skal gjøre og hva du skal vurdere, blir det et mye mer levedyktig alternativ. De mange fordelene med solenergi venter deg når du bruker alt det du har lært for å formulere planen din.